ÅRETS JULKLAPP!

Vi har kommit fram till den tiden på året då det bjuds bort julgodis i var och vartannat lunchrum på våra kunders kontor runtom i landet. Denna julen kommer det inte stå någon godisskål från ESSIQ i något lunchrum. I år har vi valt att ge en julklapp till dem som inte har något lunchrum att komma till.

Tillsammans med vår samarbetspartner Netgroup har ESSIQ valt att i år skänka 100.000 kr till Stadsmissionen. Stadsmissionen drivs av en idé – att stötta människor som hamnat i utsatta situationer. De är en politiskt obunden, idéburen organisation som utan vinstsyfte bedriver hjälpverksamhet bland behövande och driver andra verksamheter för vård och omsorg om den enskilda människan. Samverkan är något som är viktigt för Stadsmissionen, de arbetar med såväl församlingar, förvaltningar inom den offentliga sektorn och enskilda företag.

Vi är oerhört stolta att få säga att det inte kommer stå något julgodis från ESSIQ i något lunchrum i år – utan att vi tillsammans med Netgroup istället bidragit till att alla ska få en god jul.

linkedin_ny

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX