ESSIQ blir partner till THS Armada

I fjol deltog ESSIQ på THS Armada, en arbetsmarknadsmässa som arrangeras av studentkåren vid Kungliga tekniska högskolan(KTH), för första gången. THS Armada, som har arrangerats sedan 1981, är det största studentdrivna projektet vid KTH och lockar över 11 000 ingenjörsstudenter varje år. Mässan vart en braksuccé för ESSIQ som fick chansen att träffa tusentals blivande ingenjörer och dessutom kammade hem priset för bästa monter. Detta skulle visa sig bli startskottet för ett samarbete som kom att ta form under 2017 – och som nu resulterat i att ESSIQ har valt att bli partner till THS Armada.

ESSIQs regionchef för Öst, Lars Berglind, säger så här:
– ESSIQ var med för första gången förra året och fick ett väldigt bra gensvar från studenter, arrangörsgruppen och KTH. Det fördjupade samarbetet med THS Armada och vår närvaro på KTH genom att bli ett av partnerbolagen tills mässan ger fler möjligheter att, inte bara under mässdagarna, berätta vilka vi är och vad vi kan erbjuda KTHs studenter både under studietiden och exjobbet samt så klart även efter examen.

Partnerskapet med THS Armada gör att ESSIQ kommer ännu närmare studenterna på KTH. Under M32-finalen som ägde rum i Stockholm för några veckor sedan gästades vi av flera entusiastiska studenter och just nu pågår en tävling på vår Instagram (@ESSIQab), där de tävlande studenterna har möjlighet att vinna en snygg termosmugg som ger dem fritt kaffe(!) i kårens eget café. Drömvinsten för en student?!

 

bild_inlagg

 

Vill du veta mer om ESSIQ och kan inte vänta på att få träffa oss på mässan 21-22 november? Kontakta vår regionschef i Öst, Lars Berglind.

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör