ESSIQ Golfen 2016

Fredagen den 19 augusti var det äntligen dags för sommarens roligaste golftävling igen. ESSIQ Golfen är ett event där ESSIQ tillsammans med sponsorer bjuder in medarbetare och kunder till en dag av nätverkande och golf i olika former.

image 1Årets upplaga bjöd på strax över 50 deltagare som genom lottning delades in i lag om två, tävlingsformen var nämligen tvåmanna Texas Scramble. Utmed banan höll tävlingens sponsorer i underhållande aktiviteter, bland annat rakast drive, närmast flagg och hos Mjuk Biltvätt skulle vi gissa hur många tvättsvampar de tryckt ner i sin Mini-Cooper. Inte helt lätt!

Dagen flöt förbi utan något regn och vid några tillfällen tittade till och med solen fram, allt som allt en toppendag med mycket trivsam stämning!  Framåt klockan två hade samtliga tagit sig runt banan och efter en bit mat på Hills Golf & Sports club trevliga restaurang var det dags för prisutdelning. Årets sponsorer var mycket generösa och bland priserna fanns exempelvis en till Kroatien, övernattning på Hotell Tylösand och fri biltvätt under ett helt år.

Grattis till Fredrik från ESSIQ och Rasmus från VCC som tog hem årets förstaplats med en nettoscore på 59 slag. Tack till alla som medverkade, även ett stort tack till samtliga sponsorer och Hills Golf & Sports club med personal.

Vi ses nästa år!

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent