ESSIQ-golfen 2017

Under gårdagen gick ESSIQ-golfen 2017 av stapeln på Hills golf & sports club. ESSIQ-golfen är en golftävling där kunder och medarbetare deltar i en 2-manna Texas scramble. Rundan innehöll flera små tävlingar, till exempel längsta drive och närmast hål. Tävlingen arrangerades med hjälp av våra olika samarbetspartners och leverantörer som vi jobbat med under året. Hela 26 lag deltog i tävlingen som drog igång efter en gemensam frukost inne i klubbhuset. Göteborgsvädret visade sig från sin bästa sida och bjöd alla deltagare på strålande sol från första utslag till sista putt.

Efter tävlingen samlades alla deltagare återigen i klubbhuset för en gemensam lunch innan prisutdelningen ägde rum. Inför årets tävling var prisbordet större och bättre än någonsin tidigare och när alla poäng var räknade så stod det klart att Allen Todström och Fredric Sundberg tog hem segern i årets ESSIQ-golf.

ESSIQ vill tacka alla kunder, medarbetare och sponsorer som var med och gjorde årets ESSIQ-golf till den bästa hittills.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

sam_1736-mp4-00_00_13_27-still001

sam_1717-mp4-00_00_01_17-still001

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX