Aug 22
08:00 | Hills Golf & Sports Club

ESSIQ-golfen 2017

För sjunde året i rad så arrangerar vi ESSIQ-golfen, vår alldeles egna tävling på vår hemmabana Hills Golf and Sports Club den 22a augusti. ESSIQ-golfen är en golftävling där vi bjuder in kunder och medarbetare att delta i en 2-manna Texas scramble, där rundan innehåller flera små tävlingar, till exempel längsta drive och närmast hål. Tävlingen arrangeras med hjälp av våra olika samarbetspartners och leverantörer som vi jobbat med under året.

Tävlingen äger som bekant rum på Hills, där vi är företagspartners och hålsponsorer. Vi är därför extra glada över nyheten att den prestigefyllda Europatourtävlingen Nordea Masters kommer att spelas på Hills den 16-19 augusti 2018. I en nyhet på deras egna hemsida säger Mats Sterner, VD på Hills:

– ”Det är otroligt roligt att det äntligen blir av. Detta är ett bevis på att utvecklingen av Hills golfbana och anläggningen i stort har nått hela vägen. Sedan vi tog över ägandet av klubben 2012 har ett av våra mål varit att få arrangera en stortävling likt Nordea Masters. Hills delägare, tillika också proffsgolfare, Johan Edfors har med varsamt hand förädlat och utvecklat nio av våra totalt 18 hål. Idag är Hills redo för att stå det ultimata testet; en tävling med Europas bästa golfspelare på plats.”

Inbjudningarna till ESSIQ-golfen har börjat gå ut till våra kunder och medarbetare. Vill du vara med och spela, är du en potentiell medarbetare eller en kund? Kontakta annie.croona@essiq.se och anmäl ditt intresse.hills

Bild lånad av hillsgolfclub.se

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX