ESSIQ på ARKAD vid LTH

Den 16–17 november kommer ESSIQ närvara på arbetsmarknadsmässan ARKAD vid Lunds tekniska högskola. Vi kommer att befinna oss på första planet i Matteannexet, vid området närmast F-huset, och i montern kan du träffa konsultchefer men också nyblivna konsulter som tog examen tidigare i år.

ESSIQ är ett konsultföretag som vill vara Sveriges bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer. Vi vet att vi gör ett bättre jobb när vi mår bra, får arbeta med det som vi brinner för och har roligt tillsammans. Något som uppskattas mycket av våra kunder. Kort sagt en filosofi som alla vinner på. Våra kompetensområden är mekanik, elektronik och mjukvara, projektledning samt design och UX. Vi har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm samt Jönköping och är 250 anställda, varav 30 % är kvinnor.

Under ARKAD kommer vi ha en hashtagprinter i vår monter som en del i en fototävling där du som besökare har möjligheten att vinna ett par hörlurar från BOSE, QuietComfort 35, samt en lunch med en konsultchef på ESSIQ. Tävlingen går till på följande vis:

  • Ta en innovativ ESSIQ-selfie och ladda upp på Instagram
  • Tagga bilden med #ESSIQ och följ @ESSIQAB
  • Hämta ut din bild i ESSIQs monter och registrera dig för att vara med och tävla.

Vinnaren presenteras på Instagram.

Vill du läsa mer om ESSIQ och hur det är att arbeta hos oss, klicka här.

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX