ESSIQ på THS Armada – hitta ditt matchande ESS med IQ!

Under tisdag och onsdag kommer ESSIQ närvara på arbetsmarknadsmässan THS Armada vid Kungliga tekniska högskolan (KTH). Vi kommer att befinna oss på plats 36 i Nymble, och i montern kan du träffa konsultchefer men också konsulter med examen från KTH. Under tisdagen kommer även vår M32-katamaran att vara på plats utanför KTH!

ESSIQ är ett konsultföretag som vill vara Sveriges bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer. Vi vet att vi gör ett bättre jobb när vi mår bra, får arbeta med det som vi brinner för och har roligt tillsammans. Något som uppskattas mycket av våra kunder. Kort sagt en filosofi som alla vinner på. Våra kompetensområden är mekanik, elektronik och mjukvara, projektledning samt design och UX. Vi har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och är 250 anställda, varav 30 % är kvinnor.

TÄVLING!

Under Armada kommer vi ha en tävling som handlar om att vara ett ESS med IQ. När du kommer till KTH kommer du att få ett klistermärke i form av en glödlampa, med ESSIQ:s logga och ett nummer på. Dags att bli tävlingsinriktad!

Såhär funkar det:

  1. Placera klistermärket synligt på kroppen.
  2. Notera ditt nummer och börja spana efter någon som har samma!
  3. När du hittar en matchande kompis – kom till ESSIQ:s monter båda två, så är ni med och tävlar om grymma priser. Samtliga tävlande blir också inbjudna till en VIP-biovisning med ESSIQ.

inlaggsbild

Det kan hända att det finns fler än två av varje nummer. Det gör ingenting om man är två, tre eller fyra personer med samma siffra när man kommer till montern – så länge du inte är ensam är du med och tävlar. Om någon inte hinner gå med till montern, ta en bild där ni och era nummer syns tydligt och skicka minst en person till montern för att visa bilden och lämna kontaktuppgifter.

Tävlingen pågår under hela mässan. Vi reserverar oss för att klistermärkena kan ta slut. Tre vinnare lottas (1:a, 2:a och 3:e-pris).

ESSIQ är sedan tidigare partner till THS Armada. Mer om vårt samarbete kan du läsa här.

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör