Jan 23
10:00 | Lindholmen Science park | Göteborg

ESSIQ till HArm

Den 23 januari kommer ESSIQ till arbetsmarknadsmässan HArm. Mässan riktar sig till högskoleingenjörer vid Chalmers tekniska högskola som vill knyta kontakter till företag, ställa frågor om karriärsval och examensarbeten. ESSIQ gjorde en längre turné under hösten där vi besökte bland annat Kungliga tekniska högskolan och Lunds tekniska högskola.

ESSIQ är ett konsultföretag som vill vara Sveriges bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer. Vi vet att vi gör ett bättre jobb när vi mår bra, får arbeta med det som vi brinner för och har roligt tillsammans. Något som uppskattas mycket av våra kunder. Kort sagt en filosofi som alla vinner på. Våra kompetensområden är mekanik, elektronik och mjukvara, projektledning samt design och UX. Vi har kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och är 250 anställda, varav 30 % är kvinnor.

Förutom att våra konsulter och konsultchefer kommer att finnas på plats för att svara på alla tänkbara frågor man kan ha om hur det är att vara konsult på ESSIQ, så kommer vi även att ha en tävling med fina priser. Så se till att följa oss på Instagram (@essiqab) och titta förbi vår monter!

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör