Grattis till din nya tjänst – Carl

Carl är är en glad och social person som vill påverka allt till det bättre, Carl-Bergstrom-138x138 (1)
människor såväl som produkter. Han är utbildad civilingenjör med inriktning maskinteknik och har under 
sina fyra år på ESSIQ alltid sett till att utmana sig själv. Han har haft uppdrag på Volvo Cars samt Lantmännen Aspen och har dessutom genom ESSIQ gått en kurs i PMI-certifiering, en certifiering som inneburit att han de senaste åren har inriktat sig på projektledningsuppdrag.

Att omge sig samt arbeta med människor är något som ger Carl energi. Hans sociala natur har gjort att han är duktig på att sammanlänka rätt personer, därför är det inte alls oväntat att han nästa steg yrkesmässigt är en tjänst som konsultchef. Under sin tid på ESSIQ har Carl varit tydlig med att hans mål varit att ta sig an en roll av detta slag, under medarbetarsamtal har man således haft en öppen dialog om framtidsutsikter. På ESSIQ är vi måna om att medarbetare ges de utmaningar de söker, med en tydlig målbild och rätt ambition är därför det mesta möjligt.

Sedan han blev anställd på ESSIQ år 2012 har Carl utgått från kontoret i väst, den nya tjänsten med ansvar inom projektledning, el och mjukvara är dock baserad i Malmö. ESSIQ är under ständig utveckling, för att vara en så kvalificerad arbetsgivare samt uppdragstagare som möjligt strävar vi mot att bredda oss kompetensmässigt på samtliga orter. Att i syd tillsätta en konsultchefstjänst inom nya områden är en del i denna process. Resan Carl har framför sig ser han på med glädje, att rekrytera nya till gänget samt att få möjligheten att ge ESSIQare verktygen att växa är vad han i dagsläget tycker skall bli allra roligast. Att Carl trivts så bra på ESSIQ tror han beror på den öppna mentalitet man finner på företaget. Han tror sig inte finna något liknande på ett annat bolag. Han säger: ”Det syns inte på utsidan men när man knackar på och blir en del av gemenskapen märker man skillnaden”.

Varmt välkommen till ESSIQ Syd, vi ser fram emot att utvecklas tillsammans med dig!

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent