Grattis till din nya tjänst – Linus

Den glada skåningen och tävlingsmänniskan Linus är vårt linussvartvit4senaste
tillskott på kontoret i Malmö. Med en gedigen säljbakgrund är tanken att han tillsammans med teamet i Syd skall bearbeta marknaden och skapa nya möjligheter för våra konsulter.

De rullande R:en gör det inte svårt att gissa vart Linus spenderat större delen av sitt liv, Skåne har alltid varit hemma, men han har hunnit med en och annan avstickare. Under en tid bosatte han sig i Borås för en tjänst som exportchef på ett företag med högt driv inom distribution och produktutveckling. Efter ett par år i Borås kallade Skåne och karriären fortsatte på ett stort koncernbolag. Han trivdes mycket bra på företaget och hade inga planer på att byta arbete när ESSIQ kontaktade honom för ett förutsättningslöst möte. Mötet gick bra och Linus gillade ESSIQ’s upplägg, han tackade därför ja till tjänsten som konsultchef inom områdena Mekanik & Industri på kontoret i Malmö.

Då Linus rekryterades externt ligger hans främsta fokus i dagsläget på sätta sig in organisationen och i att lära känna kulturen på ESSIQ. Passionen för och kompetensen inom sälj ligger till grund för Linus yrkesmässiga identitet, han tror därför att han utgör ett bra komplement till Sorana, Carl och Mikael vilka har en annan bakgrund. Tjänsten som konsultchef kommer att innebära utmaningar, något Linus ser fram emot är att skapa förutsättningar för anställda på ESSIQ att nå dit de vill inom sin profession. Tillsammans med övriga i teamet kommer han därför att arbeta för att finna kontinuitet i flödet av uppdrag så att konsulter inte skall behöva spendera lång tid inhouse i väntan på att få komma ut till kund.

Varmt välkommen till teamet i Syd, Linus!

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent