Grattis till din nya tjänst – Joel

På ESSIQ finns stora möjligheter att utvecklas och anta nya roller. Den senaste tiden har hela tre tidigare konsulter tagit sig an nya utmaningar i form av konsultchefsroller. Först ut i denna serie om tre är Joel Hake.
joel hake copy

Joel är utbildad inom biomekanik och har funnits på bolaget i fem år. Sedan anställningen under hösten 2011 har allt gått snabbt, hans första uppdrag var inom belysning på Volvo Cars och efter avslutat projekt har han testat på flertalet roller. Joel har under sin tid hos ESSIQ alltid varit mycket engagerad, främst har det varit hans starka intresse för sport som varit hans driv. Han har engagerat oss i innebandy, fiske och är även den som startat upp vårt egna fotbollslag, FC ESSIQ.

Att det är efter just fem år han kliver på för rollen som säljansvarig mot Volvo Personvagnar är ingen tillfällighet. Han har genomgående i sitt yrkesverksamma liv lagt upp en plan för de närmsta fem åren vilket bland annat inneburit att hela tiden utmana sig själv genom att anta nya roller. Genom sin tid hos ESSIQ har Joel haft möjlighet att skaffa sig en bredd och ett stort kontaktnät, något han själv tror är av vikt för att att lyckas i sin nya roll. Under årens gång har Joel känt ett stort stöd ifrån ESSIQ,  han menar att det hos oss finns stora möjligheter för den som vill utvecklas. Som han själv uttrycker det  -”har du en realistisk plan får du verktygen att genomföra den”.

Joel ser mycket fram emot att ta sig an utmaningen i att ha en mer säljande roll än vad han är van vid.  Hans mål är att bygga upp ESSIQ med fler kompetenta och härliga personer som kan tillgodose kunders behov och samtidigt förgylla deras vardag.

Vi är mycket glada att ha dig ombord Joel!

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent