ESSIQs ÅRLIGA JULFEST

Under fredagen vallfärdade ESSIQare från alla våra kontor runtom i landet till Göteborg och Elite Park Avenue, där ESSIQ årliga julfest ägde rum. Närmre 250 personer samlades strax efter 18:00 för lite mingel och fördrink innan vi begav oss in i salongen för att avnjuta middagen. Julfesten har sedan länge varit plattformen för att presentera ”Årets ESSIQare”. Priset tilldelas de medarbetare som utmärkt sig extra mycket utifrån våra tre respektive kärnvärden – nytänkande, öppen och professionell. Även priset ”Årets nykomling” delas ut. Här är alla pristagarna med motivering:

Årets nytänkande – Joel Hake
Tror ingen gått miste om denna skojfriska själ som hellre drar ett skämt om sig själv än inget alls. Har klarat övergången från konsult till chef fint och gett nytt blod till chefskapet. Nytänkande i sin roll, alert, initiativrik, lösningsorienterad, ärlig och snäll – lovorden har varit många!

Årets öppen – Shohreh Mahmoudi
Tvekar aldrig att skapa nya kontakter! Är glad, öppen och väldigt omtänksam mot alla i sin omgivning. En sann glädjespridare på ESSIQ som ger ett varmt välkomnande intryck och dessutom med ett ständigt leende på läpparna. Ser saker från nya perspektiv och beskrivs som: spot on!

Årets professionell – Jonas Peterson
Extremt kompetent inom sitt område. Omtyckt av medarbetare såväl som av kunder. Beskrivs som hjälpsam, lugn och mycket professionell. Gör en lysande insats för att hitta nya medarbetare och har vid flertal tillfällen bidragit till kundnytta för ESSIQ!

Årets nykomling – Daniel Fromell
Mycket kunskap i bagaget kombinerat med en stor portion ödmjukhet är uppskattade egenskaper hos årets nykomling på ESSIQ. Har dessutom ett genuint intresse för sina medarbetare, levererar direkt och är mycket förtroendeingivande hos kund.

Innan middagen var över bjöds det på förstklassig underhållning från Göteborgssonen tillika komikern och magikern Stefan Odelberg. Stefan, som har medverkat i en rad TV-produktioner och shower, involverade flertalet av oss i publiken i vad som kom att bli en otroligt rolig och magisk show. Efter middagen var det dags för ESSIQ alldeles egna sjumannaband – ESSIQbandet, att äntra scenen. Bandet spelade sig själva och publiken svettiga och rev av hit efter hit och festen fortsatte ända inpå småtimmarna.

ESSIQ vill tacka alla som deltog och alla som hjälp till att arrangera årets julfest och hoppas att vi ses nästa år igen.

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX