Events på ESSIQ

Vad händer på ESSIQ egentligen? Massor! Vi gillar att hitta på saker tillsammans, det är något som står klart. Och varför? Jo, för att vi tror att det är viktigt att umgås, inte bara jobba. Till vardags har vi en mängd olika arbetsplatser och uppdrag, men vi är alla ESSIQ:are, vilken region vi än tillhör och vilken roll vi än har. För att knyta oss samman, lära känna varandra bättre och ha något att se fram emot anordnar därför en mängd evenemang och träffar under året, och vi försöker att ha något för alla.

Så – vilka aktiviteter har vi provat på den senaste tiden och vad är på tapeten framöver? Här presenterar vi ett urval av vad våra medarbetare har gjort och kommer att göra framöver på aktivitetsfronten!

 

vh-007

vh-010

 

De senaste veckorna har det varit afterwork i alla regioner. ESSIQ Väst körde quiz, ESSIQ Syd träffades på sin nya kvarterskrog och åt vanliga och mindre vanliga rätter, och ESSIQ Öst samlades på kontoret för en kombination av personalmöte, mat och umgänge. Vad som blir aktiviteten eller temat för kommande afterwork-tillfällen återstår att se!

Härnäst stundar utbildningar inom bland annat projektledning och chassidynamik. Kurser som dessa hålls på våra respektive kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Utbildningarna ger självfallet ny kunskap inom det kompetensområde där man vill utvecklas, men är också en möjlighet för kompetensutbyte och för medarbetare att träffas utanför uppdraget.

 

vh-005

vh-008

 

I mars är det påsk och därmed dags för traditionsenliga påskluncher. Då bjuder vi in medarbetare och kunder till kontoret för att träffas över (stor) bit påskmat. Under samma period medverkar ESSIQ även i en mässa i Göteborg – Jobb&Karriär på Svenska Mässan. Deltagandet är kostnadsfritt och vi hoppas att få träffa några av Västsveriges skarpaste förmågor under de två dagar mässan pågår.

Mars månad kommer de ESSIQ:are som vill även delta i Challengize, en kollektiv utmaning där träningspass omvandlas till poäng som sedan blir pengar till välgörenhet.

 

vh-004

vh-002

vh-009

 

I april firar vi vårens ankomst (förhoppningsvis även vädermässigt!) med en familjedag för alla ESSIQ:are med familjer. I Göteborg äger familjedagen rum på Liseberg, där spelhuset blir vår arena för lek, spel, tävling och umgänge. I Stockholm och Malmö har aktiviteten inte spikats än, så mer detaljer kring dessa tillställningar får komma längre fram.

I maj åker ESSIQ iväg på en gemensam konferensresa, alla regioner, vilket brukar vara en härlig och lärorik resa präglad av en stark teamkänsla. Innan semesterveckorna anländer brukar vi också se till att runda av verksamhetsåret och fira in sommaren genom att ställa till med sommarfest på våra tre regioner: allt från kajakpaddling och spexföreställning till kryssning och en tur i paddan-båtar har varit aktiviteter på våra sommarfester, och tänka sig, ibland har vi till och med sol och uppehåll på våra tillställningar!

 

vh-001

 

Skulle du också vilja vara en ESSIQ-ingenjör och hänga med på våra aktiviteter? Kontakta oss här eller skicka en intresseanmälan!

Författare

  • Annie Croona

    Marknadskoordinator