Grattis till din nya tjänst – Daniela

Daniela är ekonom, mamma, modefantast och mer därtill. Med ett ständigt leende på läpparna är hon en av Göteborgskontorets många glädjespridare. Hennes gedigna erfarenhet av arbete inom HR och marknadsföring har inneburit att hon länge varit ESSIQ’s go- to person gällande personalfrågor, men eftersom vår Marie nu arbetar med HR på heltid ser läget idag lite annorlunda ut!

daniela2Danielas resa på ESSIQ började för drygt två år sedan när hon blev kontaktad av en gammal vän och tidigare kollega som ville bjuda på lunch och för att diskutera en eventuell tjänst. Alltid nyfiken och extra mottaglig för en ny utmaning efter föräldraledighet tackade hon ja till mötet. Daniela längtade efter att satsa helhjärtat inom det område hon brinner allra mest för, marknad. Vid tillfället behövdes extra stöttning på ekonomisidan, tanken var därför att hon skulle börja med att stötta upp hos HR och ekonomi för att på sikt gå över till en renodlad tjänst inom marknadsföring. Daniela nappade på förslaget, att växa in i bolaget med uppgifter hon kände sig förtrogen med för att sedan utröna ny mark kändes som ett bra upplägg där hon skulle ges möjlighet att nyttja hela sitt spektra.

I skrivande stund står Daniela fortfarande med ett ben kvar på ekonomisidan, hon räknar med att kunna lägga fullt fokus på sitt nytillkomna ansvarsområde efter sommaren. Fortsättningsvis kommer hon bland annat att arbeta för att effektivisera olika processer, ta fram strategier för hur ESSIQ ska synas på mässor och arbetsmarknadsdagar samt bearbeta marknaden i stort. Daniela kommer även att fortsätta med den del hon brinner lite extra för, att se andra människor på gott humör, det vill säga planera events för medarbetare och kunder. 

Vi ser fram emot fler roliga events i din regi Daniela!

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent