Julfesten 2017

Under fredagen vallfärdade ESSIQare från alla våra kontor runtom i landet till Göteborg och Elite Park Avenue, där ESSIQ årliga julfest ägde rum. Närmre 300 personer samlades strax efter 18:00 för lite mingel och fördrink innan vi begav oss in i salongen för att avnjuta middagen. Julfesten har sedan länge varit plattformen för att presentera ”Årets ESSIQare”. Priset tilldelas de medarbetare som utmärkt sig extra mycket utifrån våra tre respektive kärnvärden – nytänkande, öppen och professionell. Även priset ”Årets nykomling” delas ut. Under årets julfest bjöd dessutom på två extra priser – ”Årets hjälte” och ”Mer än teknik”. Här är alla pristagarna med motivering:

Årets nytänkande – Oscar Christiansson
Ingen kan ha gått miste om denna glädjespridare. Visst är det en konst att klara en kluring – men det är också en konst att skapa en. Oscar visar bland annat genom sin kluringsproduktion att han är kreativ och nytänkande. Han är dessutom en bra idégenerator, en grym kreatör helt enkelt!

Årets öppen – Emil Virack
Är som person ödmjuk, öppen och väldigt omtänksam mot alla i sin omgivning. En person som man kan lita på i alla lägen och som tar sig tid att lyssna på sina kollegor. Engagerad och är bra på att skapa nya kontakter!

Årets professionell – Nathalie Hansson Qvist
Hur skulle vi klara oss utan denna fantastiska kollega? Hon är hjälpsam, vänlig, lugn och alltid professionell. Mycket kompetent inom sitt område ett mycket bra stöd till sina kollegor.

Årets nykomling – Annie Croona
Årets nykomling har ett enormt driv, bra struktur i kombination med mycket god förmåga att kommunicera. Dessutom vänlig, tillmötesgående och serviceinriktad. Har kommit in i sin roll på ESSIQ väldigt snabbt och gör ett makalöst arbete med alla event.

Årets hjälte – Daniel Häljestig
Daniel, stort tack för att du är en god ESSIQ ambassadör som hjälper till att marknadsföra vilka vi är. Att vi på grund av ditt väl utförda arbete hos kund resulterade i att Stokke fick upp ögonen för ESSIQ. Och att detta har resulterat i att vi numera är ramavtalsleverantör till dem och att vi dessutom driver 2 projekt mot dem. Vi vill också tacka för att du med stor ödmjukhet delar med dig av idéer och din kompetens.

Årets mer än teknik – Haroun Hajem
Han är en social multitalang med ett stort hjärta. Han är allas kompis och sprider glädje där han befinner sig. Med en enorm mångsidighet och passion har han snabbt funnit en naturlig plats på ESSIQ.

Kvällen leddes av ståupp-komikern Hasse Brontén, som höll i taktpinnen samt bjöd på en hel del skratt. Efter middagen var det sedvanligt dags ESSIQ-bandet att äntra scenen. Bandet spelade sig själva och publiken svettiga och rev av hit efter hit och festen fortsatte ända inpå småtimmarna. ESSIQ vill tacka alla som deltog och alla som hjälpt till att arrangera årets julfest och hoppas att vi ses nästa år igen!

foton_blogg_1 foton_blogg_2 foton_blogg_3 foton_blogg_4 foton_blogg_5 foton_blogg_6 foton_blogg_7 foton_blogg_8 foton_blogg_9 foton_blogg_10 foton_blogg_11 foton_blogg_12 foton_blogg_13 foton_blogg_14

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör