• Konferensresa
  • NMI-arbete
  • Afterski

Konferensresa Hemsedal

Det var knappt att vi hunnit rensa mejlkorgen sen julledigheten innan ESSIQ kickstartade det nya året med en konferens till Hemsedal den 22a till 25e januari. Schemat var fullspäckat för att hinna jobba med NMI och våra visioner för ESSIQ 2025, samt hinna fräsa i de underbara backarna.

Återigen sken solen på ESSIQs medarbetare och vi hade 2,5 härliga dagar åkning där vi även lyckades klämma in årets stugmästerskap i matlagning, visions-diskussioner i bastun, grillning i backen och självklart after-ski. Inga brutna ben som tur var, men någon blåtira och ofrivillig åkning på parkeringen blev det allt.

ESSIQ i Hemsedal

Som alltid när vi träffas från alla kontoren blir det galet roligt och nya medarbetare tillkommer varje gång. En skidresa där man bäddar in sig i varma stugor med svettiga underställ på tork och utan ambitioner att snygga till sig innan man går ut offentligt är nog de bästa förutsättningarna för att lära känna varandra.

NMI arbetet bestod i att förbättra de punkter där vi inte fått våra bästa betyg av medarbetarna under hösten. Vi jobbade bland annat med frågor som hur vi kan förbättra kompetensutbytet mellan medarbetare och öka medarbetarfokus.

Med sena kvällar och tidiga mornar i kroppen var det sedan en lugn bussfärd tillbaka till Göteborg. Dock var dramatiken inte helt över då bussen körde fel och ”gick på grund” 100m från kontoret.

Författare

  • Bobby Ong

    Bobby Ong

    Interaktionsdesigner