• Fyra soliga dagar i Kroatien

Konferensresa – Kroatien

Efter några härliga dagar i soliga Kroatien är ESSIQ nu åter på svensk mark. Det var i torsdags som knappt 150-stycken förväntansfulla ESSIQare steg på planet som skulle ta oss till Rijeka och slutligen Novi Vinodolski. Väl framme på hotellet möttes vi av strålande sol och en fantastisk utsikt då hotellet vi valt låg precis intill havet.

Morgonen därpå vaknade vi utvilade och redo för att arbeta med vårt Nöjd-Medarbetar-Index. Vi fick under dessa timmar ta del av flertalet bra tankar och idéer, ett stort tack för ert engagemang alla ESSIQare! För merparten var det efter NMI-arbetet dags att bege sig ut på en vandring upp på berget där det vankades lunch ackompanjerad av livemusik. Andra valde att utforska Novi Vinodolski på egen hand. När samtliga återsamlats på hotellet körde vi igång med en teambyggande aktivitet. Uppgiften bestod i att förvandla en simpel gummibåt till en riktigt snabb racerbåt, något samtliga team lyckades riktigt bra med! Efter ett nervkittlande race i poolen slöt vi upp på hotellets terass för att avnjuta en god grillbuffé.

Dagen därpå begav vi oss ut på havet för att bada, umgås och njuta av det fina vädret. Båtturen avslutades med att vi under kvällen la till i en mysig liten by där vi åt en genuin Kroatisk middag. Ett stort tack till alla er som medverkade under resan, väldigt roligt att se så många av oss samlade. Vi är ett riktigt härligt gäng!

bildkroatien

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent