Konferensresa – Tandådalen

I torsdags förra veckan var det dags för ESSIQs årliga konferensresa. Vid lunchtid rullade ett gäng bussar fullastade med ESSIQare från syd, väst och öst norrut mot sälen och Tandådalen. Konferensresorna är ett tillfälle för alla medarbetare på företaget, gamla som nya, att lära känna varandra bättre och stärka banden mellan regionerna. Det är framförallt tillfället för oss att arbeta med NMI – nöjd medarbetarindex. NMI syftar till att med hjälp av våra medarbetares åsikter och synpunkter identifiera vad ESSIQ som företag kan göra för att bli en bättre och mer attraktiv arbetsgivare.

Under konferensresans första dag inleddes NMI-arbetet, som genomfördes gruppvis i de respektive 18 lägenheterna vi bodde i, för att därefter laga en gemensam middag innan det var dags att gå och lägga sig efter en lång resdag. Under fredagen fortsatte NMI-arbetet, som varvades med skidåkning och gemensamma teambuildingaktiviteter. Dagen avslutades med en gemensam middag på Tandådalens Wärdshus.

Under den sista och avslutande dagen avhandlades det sista i NMI-arbetet och de sista skären i skidbacken för denna gången. Under kvällen samlades återigen alla i sina respektive stugor för att laga en sista middag med gänget innan det var dags att kliva upp morgonen efter och resa hemåt.

Tack alla härliga ESSIQare för en fantastisk konferensresa, vi ses snart igen!

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX