Sep 14
11:00 | Stockholm

M32 Scandinavian series Stockholm

M32 Scandinavian series startade med en tung deltävling i Göteborg för ESSIQ Racing Team. Under sommaren kommer teamet att resa runt Skandinavien och delta i ytterligare tre deltävlingar innan det är dags för den sista och avslutande tävlingen i Stockholm.

ESSIQ Racing Teams Niclas Düring var besviken efter den första deltävlingen men såg ändå positivt på de kommande tävlingarna:

– Tyvärr gick inte tävlingen riktigt som planerat vilket är besvikelse för teamet. Det är nyckfull segling inne på älven och vi fick inte riktigt till vår timeing. Vi kände i alla fall att vi hade en positiv utveckling vilket vi tar med oss inför kommande tävlingar.

Desto gladare miner var det på ESSIQs kunder och medarbetare som, trots att tävlingsresultatet lämnade mer att önska, var lyriska över att få chansen att kliva ombord på ESSIQs M32-katamaran för en provsegling i Göteborgs hamninlopp. Detta är ett vinnande koncept som vi även kommer att ta med oss till den sista och avslutande tävlingen i Stockholm i september.

Mer information om hur du intresseanmäler dig till provseglingarna kommer senare.

Vill du veta mer om M32 Scandinavian series och ESSIQ Racing Team? Läs mer här.

Inlägget uppdateras.

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX