NYA LOKALER I ÖST

Idag flyttar vårt kontor i region öst in i nya lokaler! De nya lokalerna ligger på Gårdsvägen 10A, i stadsdelen Frösunda i Solna, Stockholm. Kontoret ligger intill Arenastaden, som under ett antal år byggts om från industriområde till en ny stadsdel med bekanta Friends Arena och Mall of Scandinavia, vilket har lockat till sig storföretag som Vattenfall, SEB samt Telia. Alldeles intill lokalen ligger Hagaparken med dess fina natur och fina stigar att springa på. Kommunikationsmöjligheterna är dessutom mycket goda – det tar bara sju minuter med pendeltåget från Stockholms central till Solna station.

Den 184 kvadratmeter stora lokalen är disponerade på fyra kontor, två konferensrum samt åtta arbetsstationer i en öppen yta. Lokalens stora fördel är dess flexibilitet, vilket gör att den passar oss idag samt när vi växer i östregionen.

Så om du är en blivande ingenjör i Stockholmsregionen och vill träffa en konsultchef på Svergies bästa arbetsplats för nytänkande och professionella ingenjörer – varmt välkommen till Gårdsvägen 10A!

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX