• Sommarfest
  • Teambuilding

Sommarfest 2014

Trots olycksbådande väderleksrapporter bokade vi in vår årliga sommarfest den 3e juli. Ett rymligt partytält ställdes upp ute i Långedrag ifall vädret nu skulle bjuda på en äkta svensk sommar. Men inte en droppe föll och i slutet av dagen fick även lite värmande sol på kinderna.

Det lektes ”klassiska” sommarlekar såsom strut-potatis-sökande, knuten, springa-en-bana-med-sked-i-munnen-pinne-mellan-knäna-och-mynt-på-ögat, och kubb. Efter hårt kämpande vann lag citronkola biobiljetter och ärofyllda (ätbara) medaljer.

Gruppövning vid sommarfesten

Efter allt stoj var vi helt slutkörda och tacksamma för den underbara sommarbuffé som dukats upp för oss under tiden. Vi slog oss ned vid långborden i tälten och avnjöt bland annat nygrillad kyckling, rostbiff, potatis, grillad majskolv och en mängd olika sallader. ESSIQ-trubadurerna Johan Kalin och Christian Levin underhöll oss med akustisk skönsång (och delvis allsång).

När mörkret fallit avslutades kvällen och endast ett få antal själar stannade kvar i tältet med lite rött och några värmeljus för att få ut det sista av den fina försommarnatten.

 

Vinnare vid sommarfesten

Författare

  • Maria Ernfors

    Maria Ernfors

    Projektledare