Sommarfest i Öst

Semestertiderna närmar sig med stormsteg och kontoren i både Syd och Väst har firat in sommaren med dunder och brak på respektive håll. Sist men inte minst var det dags för vårt kontor i huvudstaden att bjuda in till fest och där var det kajakpaddling som stod på schemat!

Strax efter utstämpling samlades alla deltagare vid Långholmen kajak, för att ta sig ut på en guidad kajaktur i Stockholms innerstad. Väderprognosen var allt annat än stadig inför kvällen men som på beställning så sken regnet med sin frånvaro och kajakturen kunde genomföras som planerat. Turen startade i den lummiga Pålundskanalen för att sedan fortsätta ut mot Långholmens västra spets och vidare ut mot Riddarfjärdens farled över mot Kungsholmen. Det paddlingsglada gänget fortsatte sedan turen runt Kungsholmen, förbi Lilla Essingen, Fredhällsklipporna och Hornsbergsstrand. Innan färden avslutades tog sig gänget in i Karlbergskanalen med sin mynning vid Stockholms Stadshus, för att sedan återvända till Pålundskanalen där turen startade. I sin helhet tog turen drygt två timmaroch det var ett glatt och förvånansvärt torrt gäng som tog sig i land (med undantag för några badsugna kollegor som tog sig ett välförtjänt dopp).

Efter turen tog sig sällskapet in till Hornhuset på Södermalm för att gemensamt avnjuta en middag innan de begav sig ut i Stockholmsnatten.

ESSIQ vill tacka alla deltagare och önskar alla en fantastisk sommar!

 

sam_1556-mp4-00_00_01_08-still001 sam_1536-mp4-00_00_15_07-still001 sam_1509-mp4-00_00_07_26-still001

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX