Sommarfest x3

Vad är väl en sommarfest i Malmö, Göteborg eller Stockholm?  Tråkig? Eller kanske alldeles, alldeles underbar? Vi hoppas att svaret lutar åt det senare för alla som medverkade under ESSIQ’s tre sommaravslutningar.

HvenPå kontoret i Syd satte vi kurs mot Landskrona och ön Ven där det vankades besök hos whiskytillverkaren Spirit of Hven. Iklädda hårmössa med tillhörande vit rock bjöds vi in i destilleriet där vi fick en grundlig genomgång av allt man kan tänkas vilja veta om whisky och dess framställningsprocess, det var väldigt intressant! Efter besökets slut samlades vi för en trerättersmiddag med avbrott för ett tävlingsmoment i form av quiz bestående av frågor kring Malmö, ESSIQ och Ven.

I Väst samlades vi ute på Lindholmen för en båttur ut i Göteborgs skärgård. Kvällen startade med lite mingel ute på M32-eventet där ESSIQ Racing Team tidigare under dagen tävlingsseglat. Därefter var det ombordstigning på M/S Carl Michael Bergman där vi ackompanjerat av en trubadur serverades en god buffé i italiensk stil. Många kan nog instämma i att de två timmarna till sjöss flög förbi lite väl snabbt! Efter landstigning gick flertalet vidare till Bar Himmel för att fånga de sista soltimmarna.

ESSIQ avslutade med sommarfest i Öst där vi slöt upp för att tillsammans med kockarna hos Cajsa Warg sätta ihop en trerättersmeny bestående av säsongens bästa råvaror. Ju fler kockar desto sämre soppa? Nej, snarare tvärt om! I Öst lyckades vi motbevisa detta uttryck, maten smakade fantastiskt och roligt hade vi också!

Allt som allt tre härliga kvällar i gott sällskap, vi hoppas att sommaren fortsätter i samma spår!

 

 

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent