Studentbio i Göteborg 10 april!

Under hösten och vintern deltog ESSIQ i ett antal mässor och arbetsmarknadsdagar runtom i landet, där vi träffade nyfikna och kompetenta studenter som ville veta mer om oss och vad vi gör. I Lund besökte vi ARKAD på LTH, i Stockholm besökte vi ARMADA på KTH, och i Göteborg deltog vi i arbetsmarknadsdagarna Zmart och HArm.

De som träffade oss i vår monter fick veta att vi hade planer för våra besökare även efter mässorna – bio! För att kunna berätta mer om ESSIQ, prata med engagerade studenter och få en trevlig kväll tillsammans bokade vi upp en biosalong i Lund och en biosalong i Stockholm. Det blev två lyckade event, som ni kan läsa mer om här.

Nu är det alltså dags för en biovisning även för Göteborgsstudenterna! Tisdagen den 10 april finns ESSIQ på Bergakungen, där vi presenterar oss lite närmare och ger möjligheten att ställa frågor om allt från konsultlivet till hur man vässar sitt CV på bästa sätt. Därefter visas filmen Ready Player One, ett VR-äventyr signerat Steven Spielberg. En måstefilm för blivande ingenjörer, eller hur?!

Är du student i Göteborg, nyfiken på ESSIQ och sugen på att gå på bio?! Hör av dig till annie.croona@essiq.se!

Författare

  • Annie Croona

    Marknadskoordinator