Superföretag 2017

I över ett decennium har Veckans Affärer och Bisnode granskat samtliga svenska aktiebolag – som under det senaste räkenskapsåret har omsatt minst 10 miljoner kronor. I bedömningen ser de till parametrar som tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur samt finansiering.

De sex parametrarna jämförs sedan med referensvärden baserade på prestationen hos alla andra företag med motsvarande storlek och verksamhet, detta för att göra jämförelsen konjunkturoberoende och storleksneutral. Bedömningen har gjorts årsvis av räkenskaperna för de senaste fyra åren. Nu står det alltså klart att ESSIQ uppfyller kraven för att få kalla oss ett Superföretag för tredje året i rad! Så här säger vår VD Jonas Sohtell om utmärkelsen:

– Det känns såklart roligt att få utmärkelsen årets Superföretag för tredje året i rad. Ett bra bevis på att vi driver ESSIQ i rätt riktning men också att vår värdegrund medarbetarfokus funkar.

Vi på ESSIQ gör ingen hemlighet av vårt medarbetarfokus. En väldigt viktig del i vårt arbete att våra medarbetare utvecklas på både ett yrkesmässigt och personligt plan – och företagets utveckling bygger helt på medarbetarna. Med det sagt vill vi tacka alla våra medarbetare för utmärkelsen till Superföretag för tredje året i rad, det är ni som har gjort den möjlig.

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör