TACK LUND OCH STOCKHOLM!

Igår satte ESSIQ punkt för årets sista arbetsmarknadsmässa när Armada vid Kungliga tekniska högskolan avslutades. Under de två senaste veckorna har bilarna gått skytteltrafik från huvudkontoret i Göteborg ner till Lund och nu senast upp till huvudstaden. Det har varit två veckor som krävt massvis med förberedelse och slit. Det hårda arbetet resulterade i massvis med fantastiska möten med studenterna vid de båda skolorna, samt en utmärkelse för bästa monter på Armada vid KTH! Vi vill rikta ett stort tack till alla härliga ESSIQare som hjälp till på mässorna, ESSIQ Racing Team och såklart alla härliga studenter som vi hade ynnesten att få träffa!

Vår instagramtävling blev en succé i både Lund och Stockholm och vi skrev ut mängder med roliga ESSIQ-selfies ur vår hashtagprinter. Den som tog den mest innovativa ESSIQ-selfien vann ett par QuietComfort 35-hörlurar från BOSE samt en lunch med en konsultchf. Vinnare på Arkad i Lund blev Erika Axhed och i Stockholm på Armada var det Filip Larsson som vann.

vinnare_lund vinnare_sthlm

Konkurensen om förstaplatserna var dock tuff, så två tävlande från Lund och Stockholm fick även de ett schyst pris att hämta på respektive kontor.

Stort tack än en gång, och på återseende – Arkad och Armada!

 

Författare

  • Johan Kalin

    Johan Kalin

    Design & UX