Utbildning – Det coachande ledarskapet

ESSIQs fokus på kompetensutveckling bland våra medarbetare fortsätter. I förra veckan kunde vi berätta att vi dragit igång en internutbildning inom funktionell kravsättning med GPS. Nu kan vi meddela att satsningen på kompetensutveckling fortsätter, denna gången riktas fokus på projektledning – och Det coachande ledarskapet.

Utbildningen Det coachande ledarskapet är en skräddarsydd utbildning i tre delar som fokuserar på ett förhållningssätt i ledarskapet som ska ge individen stöd i sina egna tankar, fokus på dennes styrkor samt att ta tillvara på möjligheter. ESSIQ gör ingen hemlighet av att kompetensutveckling är en grundbult i vårt medarbetarfokus. Och för ESSIQ är det av största vikt att ge våra medarbetare rätt kunskap och förutsättningar för att bättre kunna möta framtiden och utvecklas både privat och i yrkeslivet. Detta har legat till grund för det arbete som Pernilla Granqvist, konsultchef inom projektledning, har lagt ned för att sätta ihop utbildningen.

– Det coachande ledarskapet ger medarbetarna kunskap inom vikten av motivation i arbetet, kommunikation och konflikthantering. Utbildningen leder till att våra medarbetare stå bättre rustade att coacha och leda andra i vardagen så att de blir mer självgående och förbättrar sina prestationer.

Vill du veta mer om ESSIQ och vårt medarbetarfokus? Läs här!

03 02 01

Författare

  • Oscar Christiansson

    Marknadskommunikatör