Vi välkomnar Nathalie!

Vi har nöjet att välkomna en ny medarbetare till kontoret i Göteborg! Nathalie är en positiv tjej med ett lika stort  intresse för djur och natur såväl som för ekonomi. Hennes personlighet präglas av ett starkt utvecklingsdriv, att lära nytt är för Nathalies del viktigt och hon trivs allra bäst när hon ges nya utmaningar.

cR7BTMVFzm3nCmlbW8FRffzpqZ85CxGHEn positiv och serviceinriktad ekonomiassistent söktes till kontoret i Väst. Nathalies profil matchade väl, med en bakgrund inom både
marknadsföring och ekonomi skulle hon utgöra ett bra tillskott på ekonomisidan. Efter ett första telefonsamtal samt ett förutsättningslöst möte på vårt kontor stod det ganska snart klart att Nathalie ville tacka ja till tjänsten.  Hon upplevde ESSIQ som ett modernt bolag med platt organisation och korta beslutsvägar. Nathalie uppskattar en kultur där man ges möjlighet att påverka sin egna såval som organisationens utveckling, dessutom gillade hon kontorets positiva atmosfär.

En dryg månad in sin nya tjänst beskriver Nathalie en tid som varit både händelserik och rolig. Konferensresan till Kroatien var enligt henne själv ett perfekt tillfälle att bekanta sig med andra ESSIQare och hon säger sig redan känna sig som en del av gemenskapen.

Vi önskar dig varmt välkommen Nathalie, väldigt härligt att höra att du trivs på ESSIQ! 

Författare

  • Malin Ramer

    Marknadsassistent