Våra case

Bobby Ong är utbildad inom projektledning samt programmering och sedan två år tillbaka ESSIQare. Han är stationerad hos Telia och involverad i det nya produktområdet MyBusiness.

Läs mer

Linda-Marie är i grunden civilingenjör inom elektroteknik med fokus på bildbehandling. Hennes stora intresse för människor och utveckling har lett till att hon idag även är certifierad projektledare med mångårig erfarenhet.

Läs mer

Mattias Löfblad är fordonsingenjören som brinner för fordon och specifikt för förbränningsmotorer. Sedan två år tillbaka arbetar han hos ESSIQ och har redan varit involverad i flera spännande projekt.
 Senast för svenska startupbolaget ReformTech.

Läs mer

Lisa Gewers är utvecklingsingenjören som brinner för att skapa produkter som ger mening. Sedan augusti 2015 är hon anställd av ESSIQ och har nyligen avslutat sitt uppdrag inom processutveckling och testning av hjälmar med fokus på rotationsvåld.

Läs mer

Till följd av att samhället digitaliseras och möjligheten till mänsklig hjälp dras in, förväntas individen själv ta in, hantera, tolka och prioritera information för att nyttja de samhällsfunktioner som erbjuds. Detta innebär en stor utmaning för personer med kognitiv funktionsskillnad. ESSIQ och Post- och telestyrelsen insåg att behovet är stort för denna målgrupp. Resultatet blev Reskompis.

Läs mer

Kristoffer arbetar som Interaktionsdesigner på ESSIQ och sitter sedan 3 år tillbaka på Volvo Cars. Han är idag ansvarig för interaktionsdesignen för navigation inom Infotainment i de kommande modeller som rullas ut fr o m våren 2015. Han har m a o bråda dagar för att färdigställa leveranser och knyta ihop alla trådar inför släppet av den nya XC90.

Läs mer